Τι είναι η φυσικοθεραπεία;

Η Φυσικοθεραπεία (Physical Therapy) είναι η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα (κίνηση, φως, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) τα οποία χρησιμοποιούνται από τον εξειδικευμένο επαγγελματία Υγείας, για θεραπευτικούς σκοπούς.

Η Φυσικοθεραπεία, είναι το σύνολο των μεθόδων που χρησιμοποιούνται από τον Φυσιοθεραπευτή, ο οποίος αποτελεί τον εξειδικευμένο επαγγελματία, με στόχο την θεραπεία και τον περιορισμό συμπτωμάτων ασθενειών και παθολογικών καταστάσεων που είναι συνδεδεμένες με προβλήματα κινητικά.

Οι τομείς στους οποίους η Φυσιοθεραπεία εφαρμόζεται είναι στην αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων, σε παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, σε καρδιαγγειακές και αναπνευστικές νόσους.

Τομέας δραστηριοτήτων:
Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως παραγωγικά στελέχη σε:

 • εργαστήρια φυσιοθεραπείας
 • ιδρύματα και κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης ΑΜΕΑ (κινητικές αναπηρίες)
 • Κ.Α.Π.Η.
 • ιατρεία θεραπευτικών λουτροπηγών
 • ειδικά κέντρα αποκατάστασης
 • νοσοκομεία, κλινικές, θεραπευτήρια που διαθέτουν ανάλογα τμήματα
 • αθλητικά κέντρα και χώρους αθλήσεως.
Δίπλωμα Φυσιοθεραπεία

Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης

Δίπλωμα Φυσιοθεραπεία

Οι απόφοιτοι αποκτούν πιστοποιημένο Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητάς τους το οποίο είναι απαραίτητο για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το δίπλωμα είναι ισότιμο του Δημοσίου τόσο της Ελλάδας όσο και όλων των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απονέμεται από το Υπουργείο Παιδείας μετά από Εξετάσεις που διενεργεί ο ΕΟΠΠΕΠ και είναι απαραίτητο προσόν για διορισμό στο δημόσιο τομέα (Π.Δ. 50 ΦΕΚ 39, 5/3/2001).

Δικαιολογητικά Εγγραφής για υπήκοους Ευρωπαϊκής ένωσης:

 1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 3. ΕΞΙ (6) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έγχρωμες
 4. Α.Φ.Μ. υπόχρεου φορολογικής δήλωσης
 5. Α.Μ.Κ.Α. σπουδαστή

 

Δικαιολογητικά Εγγραφής για υπήκοους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. Αλβανία, Ρωσία)

 1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 2. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ + ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)
 3. ΕΞΙ (6) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έγχρωμες
 4. Βεβαίωση Ελληνομάθειας (δεν απαιτείται αν υπάρχει απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου)
 5. Α.Φ.Μ. υπόχρεου φορολογικής δήλωσης
 6. Α.Μ.Κ.Α. σπουδαστή

Αναλυτικές Πληροφορίες

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΦυσιοθεραπείαΟ Φυσιοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου κ. Νίκος Καλαμάρας, Απόφοιτος Φυσιοθεραπείας Ιπποκρατείου, ο Ότο Ρεχάγκελ, ο Τραϊανός Δέλλας και ο Γιάννης Τοπαλίδης κατά την απονομή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (Πορτογαλία, 2004).

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΦυσιοθεραπείαΑκάλεστου Ελένη, Χαντμπολ, Α2 κατηγορία, Γ.Σ. Καματερού. Είναι σπουδάστρια Φυσιοθεραπείας στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος.

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΦυσιοθεραπείαΧριστίνα Λιγουδιστιανού, Βόλλεϋ, Α1 κατηγορία, Γ.Σ. Κερατέας. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και σπουδάστρια Φυσιοθεραπείας στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος.

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΦυσιοθεραπείαΓεωργακόπουλος Αναστάσιος, Ποδόσφαιρο, Απόλλων Σμύρνης, σπουδαστής Φυσιοθεραπείας στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος.

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΦυσιοθεραπείαΘωμάς Μπίμης, Απόφοιτος Φυσιοθεραπείας Ιπποκρατείου, Χρυσός Ολυμπιονίκης στις Καταδύσεις (Αθήνα 2004).

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΦυσιοθεραπείαΔημήτρης Καλοζούμης, Δέκαθλο, σπουδαστής Φυσιοθεραπείας στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ
Απόκτηση γνώσεων επί του αναπνευστικού, ουροποιητικού, γενετικού, νευρικού συστήματος, καθώς και των αισθητήριων οργάνων.

Μαθήματα Φυσιοθεραπεία

ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ
Απόκτηση γνώσεων επί των νοσημάτων πεπτικού, ουροποιητικού συστήματος και άλλων παθήσεων του ανθρώπινου οργανισμού.

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ
Απόκτηση γνώσεων για τις κακώσεις μυοσκελετικού συστήματος μέσω διαγνωστικής και θεραπευτικής προσέγγισής τους.

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Απόκτηση γνώσεων για τις ρευματολογικές παθήσεις μέσω διαγνωστικής και θεραπευτικής προσέγγισής τους.

ΥΓΙΕΙΝΗ
Απόκτηση γνώσεων υγιεινής, επιδημιολογίας και προλήψεως ατυχημάτων.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Απόκτηση γνώσεων ψυχολογικής αντιμετώπισης σε άτομα με ανικανότητα, αναπηρία και γενικά με ασθενείς που έχουν κινητικά προβλήματα.

Μαθήματα Φυσιοθεραπεία

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Η αποκόμιση γενικών και ειδικών γνώσεων για τις χειρουργικές παθήσεις σε συνδυασμό με τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή προς όφελος της καλύτερης αντιμετώπισης του ασθενούς.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ
Να γνωρίσει ο καταρτιζόμενος τα φυσιολογικά ελλείματα της φυσιολογικής ανάπτυξης που οδηγούν στην εγκεφαλική παράλυση με σκοπό την
αποκατάσταση ατόμων με εγκεφαλική.

Μαθήματα Φυσιοθεραπεία

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ
Απόκτηση γνώσεων επί παθήσεων νευρολογικών αιτιών, συμπτώματα, αντιμετώπιση αυτών.

ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ
Να αποκτήσει ο καταρτιζόμενος βασικές γνώσεις επί της Γηριατρικής. Τρόποι αποκαταστάσεως που εφαρμόζει η Γηριατρική.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ι
Να δώσει στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες των ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα, να γνωρίσουν τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή της άσκησης σε ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα και να τους ενημερώσει για θέματα ασφάλειας.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
Να δώσει στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες μετακίνησης των ασθενών με διαφόρων τύπων προβλήματα (μυοσκελετικά, νευρολογικά), να γνωρίσουν τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την μετακίνηση των ασθενών αυτών.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΙ
Να δώσει στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να καταννοήσουν τις ιδιαιτερότητες των ασθενών με νευρολογικά προβλήματα, να γνωρίσουν τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή της άσκησης σε ασθενείς με νευρολογικά προβλήματα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες λειτουργίας των διαφόρων συσκευών που χρησιμοποιούνται σε ένα εργαστήριο φυσικοθεραπείας και να τους ενημερώσει για θέματα ασφαλών ορίων λειτουργίας όλων των συσκευών, ώστε να επιτυγχάνεται η απαραίτητη συντήρηση αυτών.

ΑΡΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
Απόκτηση δεξιοτήτων για τις κυριότερες μεθόδους χρησιμοποίησης ηλεκτροθεραπευτικών μεθόδων.

ΜΑΛΑΞΗ
Απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων επί μαλακτικών εφαρμογών επί διαφόρων συστημάτων του ανθρωπίνου σώματος.

Μαθήματα Φυσιοθεραπεία

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ-ΠΕΡΙΔΕΣΗ
Να δώσει στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να κατανοήσουν τον τρόπο παροχής πρώτων βοηθειών εντός του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας, καθώς και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την περίδεση ασθενών.

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΒΑΔΙΣΗΣ, ΚΙΝΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Να δώσει στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες των ασθενών με κινητικά ελλείματα, να γνωρίζουν τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση και εκπαίδευση της κίνησης σε ασθενείς με κινητική δυσχέρεια και να τους ενημερώσει για τις μεθόδους υποβοήθησης της αυτοεξυπηρέτησης των ασθενών αυτών.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Να κατανοήσουν τις οργανωτικές και διοικητικές ιδιαιτερότητες ενός εργαστηρίου φυσικοθεραπείας, τους τρόπους ενδεδειγμένης διαχείρισης ασθενών και τις μεθόδους επικοινωνίας με άλλους επιστήμονες υγείας.

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
Να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες αντιμετώπισης των ασθενών από ηθικής πλευράς και με βάση το γενικότερο κοινωνικό και επαγγελματικό συμφέρον, ώστε να δρουν με ακεραιότητα, σωστή κρίση και να είναι σε θέση να λογοδοτούν για τους τρόπους μεταχείρισης των ασθενών, σεβόμενοι πρωτίστως τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια, τις ανάγκες και τις αξίες των ασθενών.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΙΙ
Να δώσει στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες και τα μέσα εφαρμογής της άσκησης στο νερό, τις ομάδες ασθενών που μπορούν να εφαρμοστούν καθώς και να τους ενημερώσει για θέματα ασφάλειας.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ
Να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες και τα μεσα εφαρμογής της φυσικοθεραπευτικής φροντίδας σε συνάρτηση με τη νοσηλευτική, για την αρμονική συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό.

ΑΓΓΛΙΚΑ – ΧΡΗΣΗ Η/Υ: προαιρετικά

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Βιβλία σε ψηφιακή μορφή (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Δυνατότητα απόκτησης πανεπιστημιακού τίτλου bachelor από το ΑΤΤΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (μέλος του Εκπ. Ομίλου ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ) και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (άδεια να ανοίξεις φυσιοθεραπευτήριο)
  • Γραφείο Επαγγελματικής Υποστήριξης
  • Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Διδασκαλία των προγραμμάτων Η/Υ (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και βιωματικά εργαστήρια σε όλη την διάρκεια των σπουδών (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Ανοίξαμε τον δρόμο στην εθελοντική συμμετοχή στα προγράμματα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας
  • Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης
  • Εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό
  • Αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις
  • Αναβολή στράτευσης, για όσο χρόνο διαρκούν οι σπουδές.
  • Οι σπουδαστές διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής τους στον ασφαλιστικό φορέα των γονέων, τόσο για την περίθαλψη όσο και για τα οικογενειακά επιδόματα κ.λ.π.
  • Παροχή βεβαιώσεων που απαιτούνται για την εφορία ή άλλους φορείς χρηματοοικονομικής φύσεως.
  • Δελτίο μειωμένου εισιτηρίου (Πάσο)


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ της ειδικότητας αυτής, εκπαιδεύονται σε εργαστήρια τα οποία είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα όργανα και συσκευές.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μέριμνας, καθιέρωσε Κανονισμό Υποτροφιών για τους καταρτιζομένους (για κάθε εξάμηνο) προκειμένου να συνδράμει τους κοινωνικά ασθενέστερους και να συμβάλει στη δημιουργία κινήτρων και στην καλλιέργεια της άμιλλας μεταξύ των καταρτιζομένων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εκπαιδευτικό Ταξίδι σε Πάντοβα και Βενετία
Σεμινάρια ΦυσιοθεραπείαΤο ΙΕΚ Ιπποκράτειος βλέποντας τις ανάγκες και τη ζήτηση στην ειδικότητα της Ρεφλέξολογίας, πραγματοποίησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Πάντοβα της Ιταλίας για σπουδαστές και αποφοίτους επαγγελμάτων Υγείας (Αισθητικούς, Φυσιοθεραπευτές, Νοσηλευτές).

Επίσκεψη του τομέα Φυσιοθεραπείας στον Σύλλογο Θεραπευτικής Ιππασίας
Σεμινάρια ΦυσιοθεραπείαΤο τμήμα Φυσιοθεραπείας του ΙΕΚ, επισκέφθηκε και αυτή τη χρονιά τις εγκαταστάσεις του ΣΘΙΕ.

Ξεναγήθηκαν στον χώρο, παρακολούθησαν συνεδρίες Θεραπευτικής Ιππασίας και ενημερώθηκαν για τον εναλλακτικό τρόπο αποκατάστασης χρησιμοποιώντας το άλογο ως μέσω.

Υπήρξε ενδιαφέρον από τους φοιτητές για τον νέο αυτό τρόπο αποκατάστασης, όπως επίσης και πως θα μπορούσε κάποιος να εξειδικευθεί στο αντικείμενο αυτό.

Σεμινάριο Φυσιοθεραπείας “Οσφυαλγικά Σύνφρομα – Διάγνωση και Θεραπεία”
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή σπουδαστών και αποφοίτων του Τομέα Φυσιοθεραπείας, εκπροσώπων αθλητικών σωματείων, προπονητών και εκπαιδευτικού προσωπικού έγινε το ετήσιο Σεμινάριο Φυσιοθεραπείας στο Αμφιθέατρο της σχολής.

Το Σεμινάριο παρουσίασε με ιδιάιτερη επιρτυχία ο κ. Γουλές Δημήτρης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ρευματολόγος – Παθολόγος.

Σεμινάριο Φυσιοθεραπείας
Σεμινάρια ΦυσιοθεραπείαΟ Εκπαιδευτικός Όμιλος Ιπποκράτειος, διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του με επιτυχία σεμινάριο Φυσιοθεραπείας.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Γουλές Ρευματολόγος – Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το σεμινάριο το παρακολούθησαν σπουδαστές/σπουδάστριες του Εκπαιδευτικού Ομίλου.

Διάλεξη Ρεφλεξολογίας
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου διάλεξη Ρεφλεξολογίας.

Την διάλεξη την παρακολούθησαν απουδαστές /σπουδάστριες της ειδικότητας Κινησιοθεραπείας & Αισθητικής.

Εισηγήτρια ήταν η κα Καστρινέλλη – Ρεφλεξολόγος.

Ημερίδα Αθλητιατρικής: “όχι άλλα φάρμακα στον αθλητισμό”
Σεμινάρια ΦυσιοθεραπείαΗ ημερίδα είχε θέμα την καταπολέμηση του ντόπινγκ, την απειλή της αθλητικής κοινότητας. Πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο του ΜΗΤΕΡΑ.

Την ημερίδα παρακολούθησαν σπουδαστές και απόφοιτοι Φυσιοθεραπείας, Προπονητικής και Διαιτολογίας του ΙΕΚ Ιπποκράτειος, ύστερα από πρόσκληση του Πανελλήνιου Αθλητικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υγειονομικών.

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η έναρξη των μαθημάτων είναι το πρώτο 15ήμερο Οκτωβρίου. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική και οι ώρες διδασκαλίας καθορίζονται σε προγράμματα που διαρκούν 20 ώρες την εβδομάδα.

Οι σπουδαστές παρακολουθούν καθημερινή διδασκαλία σε ωράριο, που επιλέγουν κατά την εγγραφή τους:

 • Πρωινά ωράρια μεταξύ 9:00 και 13:30
 • Μεσημεριανά ωράρια μεταξύ 13:00 και 17:30
 • Απογευματινά ωράρια μεταξύ 17:00 και 21:00

Η διάρκεια σπουδών είναι 5 εξάμηνα και η πρόοδος αξιολογείται με ενδιάμεσα τεστ και εξετάσεις ανά εξάμηνο.

Μετά από επιτυχή αποτελέσματα των εξετάσεων του τελευταίου εξαμήνου οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ εφοδιάζονται με Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία επικυρώνεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Σας ενδιαφέρει?

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

[recaptcha]