Τι είναι η Κομμωτική
Η Κομμωτική σήμερα είναι ένα επάγγελμα με ιδιαίτερη δυναμική, γρήγορη επαγγελματική άνοδο και ιδιαίτερα προσοδοφόρο, αρκεί να υπάρχει το ταλέντο, η φαντασία, το στύλ και η επιθυμία για δυναμικές αλλαγές και δημιουργικές επεμβάσεις στα μαλλιά.

Το ΙΕΚ Ιπποκράτειος έχει μεγάλη παράδοση στον τομέα της κομμωτικής, αφού έχει στο δυναμικό της τους μεγαλύτερους κομμωτές του χώρου με εμπειρία ακόμη και στους Ολυμπιακούς της Αθήνας! Με την φοίτηση στο ΙΕΚ Κομμωτικής αποκτώνται όλα τα εφόδια για καταξίωση και διάκριση στο χώρο της. Επιπλέον ως επιχειρηματίας μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας κομμωτήριο.

Στο ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ γίνεται συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων από επαγγελματίες κομμωτές με αλυσίδες κομμωτηρίων και συμμετέχουν οι σπουδαστές σε επιδείξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε φωτογραφήσεις, σε τηλεοπτικά γυρίσματα καθώς και σε Fashion shows. Γίνονται επιδείξεις Make up από τους πιο καταξιωμένους του χώρου και διοργανώνονται events για την εξάσκηση των σπουδαστών. Επιπλέον ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στον τομέα της κομμωτικής που καθιερώνονται από τους μεγάλους κομμωτές του εξωτερικού και με την πρακτική άσκηση αποκτά μεγάλη εμπειρία πριν καν αποφοιτήσει! Πάνω απ΄όλα όμως ο απόφοιτος-τη Κομμωτικής του ΙΕΚ αποκτά κρατικό δίπλωμα και μπορεί να ανοίξει δικό του κομμωτήριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Σε σύγχρονα κέντρα περιποίησης μαλλιών,σε εταιρείες παραγωγής,σε διαφημιστικές εταιρίες, σε περιοδικά μόδας,σε εταιρείες καλλυντικών και προιόντων φροντίδας μαλλιών, σε κομμωτήρια ή δημιουργώντας τη δική σου επιχείρηση.

Το ΙΕΚ Ιπποκράτειος συνεργάζεται με
WELLA, LOREAL, SWARTZKOFF, MOD’S HAIR και την BERGMAN KORD.

Με 9 μήνες προϋπηρεσία απέκτησε το δικό σου κομμωτήριο!

12 λόγοι για να προτιμήσεις το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ:
1. Γιατί σου εξασφαλίζει επαγγελματική αποκατάσταση
Το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ γνωρίζοντας τη μεταβατική περίοδο την οποία διέρχονται οι σπουδαστές του, δημιούργησε ένα ειδικό Γραφείο Σταδιοδρομίας (Career Centre) που στοχεύει στην πληροφόρηση τους για επαγγελματικές διεξόδους, στην ενημέρωση τους για τα στάδια προς την επαγγελματική αποκατάσταση και την αρμονική ένταξη τους στο εργατικό δυναμικό. Αποτέλεσμα; Το ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων στην αγορά εργασίας αγγίζει το 95,5%.

Aπέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και άνοιξε το δικό σου κομμωτήριο

2. Γιατί σου παρέχει άριστη υλικοτεχνική υποδομή
Τα 2 πλήρως οργανωμένα εργαστήρια κομμωτικής του ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ είναι εφοδιασμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει σήμερα στο χώρο της Κομμωτικής και ο οποίος ανανεώνεται διαρκώς.

3. Γιατί εκπαιδεύεσαι από άριστα καταρτισμένο προσωπικό
Το ΙΕΚ κομμωτικής ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ επιλέγει με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα τα άτομα που θα αναλάβουν την εκπαίδευση σου. Όλοι οι καθηγητές είναι καταξιωμένοι στο χώρο της κομμωτικής. Είναι νεαρής ηλικίας και παράλληλα έμπειροι επαγγελματίες, ώστε να συνδυάζονται οι μοντέρνες αντιλήψεις με την υψηλή θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.

4. Γιατί σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πρωτοποριακά σεμινάρια
Ως σπουδαστής/τρία έχεις το δικαίωμα συμμετοχής σε σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης που εκπονούνται κατά τη διάρκεια του έτους σε θεματικές ενότητες όπως:
Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Extension, Τotal look (μαλλιά, πρόσωπο, styling). Salon management, Ονυχοπλαστική, Μανικιούρ / Πεντικιούρ από τους πιο γνωστούς Hair Stylists και Μake Up Artists στην Ελλάδα.

5. Γιατί λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη
Το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ έχει φροντίσει και για σένα που διψάς για επιπλέον γνώσεις. Στο χώρο του ΙΕΚ λειτουργεί άρτια εξοπλισμένη δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία που καλύπτουν μεγάλη γκάμα θεμάτων κομμωτικής. Η βιβλιοθήκη είναι διεθνώς ενημερωμένη και διαθέτει: αναγνωστήριο, οπτικοακουστικό υλικό (βιντεοκασέτες) με εξειδικευμένα θέματα και συνεχή σύνδεση με το internet. Η δε συλλογή της σε βιβλία και περιοδικά Κομμωτικής & Μακιγιάζ είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

6. Γιατί σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις διεθνείς εξελίξεις της κομμωτικής και του styling μέσα από σεμινάρια στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε με τις μεγαλύτερες εταιρείες (LOREAL, WELLA, SWARTSKOPF) καθώς και οργανωμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία.

7. Γιατί σου παρέχει ασφάλιση κατά παντός ατυχήματος.

8. Γιατί έχεις τη δυνατότητα επιλογής πρωινών ή απογευματινών τμημάτων.

9. Γιατί έχεις την ευκαιρία, να συμμετέχεις στην έκδοση εφημερίδας με δικά σου άρθρα για το Hair styling.

10. Γιατί μπορείς να είσαι πάντα οnline με συνεχή και δωρεάν πρόσβαση για όλους τους σπουδαστές.

11. Γιατί επωφελείσαι από τη συνεργασία με τα διεθνώς αναγνωρισμένα κομμωτήρια ΜΟD’S ΗΑΙR.

12. Γιατί νιώθεις ασφαλής με την υπηρεσία φύλαξης του κτιρίου.

Δίπλωμα Κομμωτική

Οι απόφοιτοι αποκτούν πιστοποιημένο Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητάς τους το οποίο είναι απαραίτητο για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το δίπλωμα είναι ισότιμο του Δημοσίου τόσο της Ελλάδας όσο και όλων των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απονέμεται από το Υπουργείο Παιδείας μετά από Εξετάσεις που διενεργεί ο ΕΟΠΠΕΠ και είναι απαραίτητο προσόν για διορισμό στο δημόσιο τομέα (Π.Δ. 50 ΦΕΚ 39, 5/3/2001).

Δικαιολογητικά Εγγραφής για υπήκοους Ευρωπαϊκής ένωσης:

 1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 3. ΕΞΙ (6) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έγχρωμες
 4. Α.Φ.Μ. υπόχρεου φορολογικής δήλωσης
 5. Α.Μ.Κ.Α. σπουδαστή

Δικαιολογητικά Εγγραφής για υπήκοους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. Αλβανία, Ρωσία)

 1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 2. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ + ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)
 3. ΕΞΙ (6) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έγχρωμες
 4. Βεβαίωση Ελληνομάθειας (δεν απαιτείται αν υπάρχει απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου)
 5. Α.Φ.Μ. υπόχρεου φορολογικής δήλωσης
 6. Α.Μ.Κ.Α. σπουδαστή

Αναλυτικές Πληροφορίες

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Καθηγητές αλλά και σπουδαστές του ΙΕΚ Κομμωτικής Ιπποκράτειος, έχουν διακριθεί και βραβευθεί πολλές φορές σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις και meetings.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, βραβεύτηκαν οι σπουδαστές Κομμωτικής που εργάστηκαν στο Κομμωτήριο του Ολυμπιακού χωριού & στις τελετές έναρξης – λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Οι καθηγητές είναι πολύ αυστηρά επιλεγμένοι με μεγάλες διακρίσεις στο χώρο της κομμωτικής. Έχουν αναλάβει το styling των χτενισμάτων στις μεγαλύτερες πασαρέλες της Ευρώπης και έχουν διδάξει σε φημισμένες σχολές όπως της Vidal Sassoon. Έγιναν παγκοσμίως γνωστοί με την ανάθεση του κομμωτηρίου του Ολυμπιακού Χωριού στους Αγώνες της Αθήνας και των Ολυμπιακών Αγώνων 2008 του Πεκίνου.

Ένας από τους καταξιωμένους καθηγητές μας είναι ο Ευγένιος Γεωργιτσόπουλος ο οποίος σπούδασε στη φημισμένη σχολή του Vidal Sassoon και διετέλεσε ως καθηγητής.

O Alvaro, ελληνικής καταγωγής, ανήκει στη νέα γενιά των καταξιωμένων διεθνώς hair stylist’s με συμμετοχή στα κορυφαία Fashion Shows στην Ευρώπη. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας όπου παράλληλα, άρχισε την καριέρα του στην Κομμωτική. Συνέχισε τις σπουδές του στη Βαρκελώνη στην καλύτερη σχολή hair styling στον κόσμο, τη σχολή Llongueras όπου είχε την τύχη να παρακολουθήσει τεχνικές από τους εξαιρετικούς καθηγητές και να απογειώσει τις γνώσεις του στα ύψη! Από τότε επισκέπτεται αρκετά συχνά την σχολή Llongueras για να ενημερώνεται απευθείας για τις καινούριες τάσεις αλλά και τις νέες Fashion Lines. Σήμερα, συνεργάζεται αποκλειστικά με το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ μεταφέροντας γνώσεις και εμπειρίες στους μελλοντικούς κομμωτές.

Η εκπαίδευση των σπουδαστών μας από έναν, τόσο, καταξιωμένο επαγγελματία αποτελεί εμπειρία ζωής για την μετέπειτα πορεία τους στον χώρο της κομμωτικής.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
Μαθήματα ΚομμωτικήΠεριεκτική ιστορική ανασκόπηση της κομμωτικής τέχνης. Συσχετισμός εμφάνισης προσώπου – κεφαλής με τη μορφή κομμωτικής φόρμας. Ενημέρωση για τα απαραίτητα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τα κομμωτήρια, διδασκαλία της τεχνικής χρήσης αυτών.

ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
Διδασκαλία του τρόπου σχεδίασης ενός αντικειμένου, προκειμένου να αποδοθεί σωστά σε σχέση με το χώρο και τη μορφή αυτού. Ειδικότερη και λεπτομερειακή σχεδιαστική αντιμετώπιση της κεφαλής. Μελέτη σε βάθος των μορφολογικών τύπων προσώπου και κεφαλής. Γραμμική μεταβολή του προσώπου και της έκφρασης με την κόμμωση.

ΥΓΙΕΙΝΗ-ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
Η κατανόηση της σημασίας της υγιεινής για τον κομμωτή και τον πελάτη. Υγιεινή του χώρου. Ενημέρωση για τα πιθανά ατυχήματα σε κομμωτήριο και για τους τρόπους άμεσης αντιμετώπισης αυτών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ
Η μετάδοση γενικών γνώσεων για τον ηλεκτρισμό, τις δυνατότητες χρησιμοποίησής του στο κομμωτήριο και οι κίνδυνοι από τη χρήση ηλεκτρικών μηχανημάτων. Ποιά ηλεκτρικά μηχανήματα υπάρχουν στο κομμωτήριο, η τεχνική της λειτουργίας και σωστής χρησιμοποιήσης αυτών καθώς και η ανάγκη συντήρησής τους.

ΓΕΝΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ
Η μετάδοση γενικών γνώσεων για το κύτταρο, τους ιστούς, το νευρικό σύστημα, τις αισθήσεις και τις διάφορες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Μολύνσεις από μικρόβια – αντίδραση του οργανισμού – εμβόλια. Ανατομική κατασκευή του ανθρώπινου σώματος γενικά και ειδικότερα της κεφαλής.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Μαθήματα ΚομμωτικήΗ ενημέρωση ειδικότερα για το δέρμα ως μέρος του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς και για τις ποικίλες λειτουργίες αυτού. Οι τρίχες και οι όνυχες.

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
Η απόκτηση δυνατότητας χρησιμοποίησης και μεταφοράς στην πράξη των θεωρητικών γνώσεων των μαθημάτων που διδάχθηκαν.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ
Μαθήματα ΚομμωτικήΗ απόκτηση γενικών γνώσεων της χημικής σύστασης και των ιδιοτήτων των διαφόρων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην κομμωτική.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ-MARKETING
Η ενημέρωση του σπουδαστή για τις οικονομικές προϋποθέσεις που προαπαιτούνται για τη λειτουργία κομμωτηρίου. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που απαιτούνται καθώς και οι όροι και οι λοιπές προϋποθέσεις επιτυχούς λειτουργίας ενός καταστήματος κομμωτικής. Παροχή γενικών γνώσεων για την ψυχολογία των πελατών, των τύπων και της συμπεριφοράς τους. Θεωρητική κατάρτιση για την απόκτηση ικανότατου πωλητή. Η τεχνική των πωλήσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων για τη δημιουργία κατάλληλης προσωπικότητας για την επιτυχή άσκηση του επαγγέλματος του κομμωτή. Ενημέρωση για τις νομικές υποχρεώσεις του επαγγελματία και εργοδότη κομμωτή.

ΑΓΓΛΙΚΑ – ΧΡΗΣΗ Η/Υ: προαιρετικά

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

   • Βιβλία σε ψηφιακή μορφή (ΔΩΡΕΑΝ)
   • Δυνατότητα απόκτησης πανεπιστημιακού τίτλου bachelor από το ΑΤΤΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (μέλος του Εκπ. Ομίλου ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ) και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
   • Γραφείο Επαγγελματικής Υποστήριξης
   • Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών (ΔΩΡΕΑΝ)
   • Διδασκαλία των προγραμμάτων Η/Υ (ΔΩΡΕΑΝ)
   • Επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και βιωματικά εργαστήρια σε όλη την διάρκεια των σπουδών (ΔΩΡΕΑΝ)
   • Ανοίξαμε τον δρόμο στην εθελοντική συμμετοχή στα προγράμματα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας
   • Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης
   • Εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό
   • Αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις
   • Αναβολή στράτευσης, για όσο χρόνο διαρκούν οι σπουδές

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Με απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε.Κ. καθορίζεται ο ετήσιος αριθμός των αποφοίτων των ΙΕΚ των οποίων η πρακτική άσκηση θα επιδοτείται από τον ΕΟΠΠΕΠ σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 12 του Ν. 2009/92.

Η επιλογή των επιδοτούμενων γίνεται με απόφαση του Προέδρου του ΕΟΠΠΕΠ μετά από γνώμη τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής. Για την επιλογή συνεκτιμώνται τα παρακάτω κριτήρια:

   • οικονομική κατάσταση ασκούμενου
   • οικογενειακή κατάσταση (πολυτεκνία)
   • κτήση κάρτας ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Το ποσό της επιδότησης της πρακτικής άσκησης των ασκούμενων ανέρχεται στο ποσό των 800 € κατ’εξάμηνο. Η επιδότηση χορηγείται στον ασκούμενο μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής του, αφού εγκριθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Οι καταρτιζόμενοι του ΙΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ της ειδικότητας αυτής, εκπαιδεύονται σε εργαστήρια τα οποία είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα όργανα και συσκευές.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μέριμνας, καθιέρωσε Κανονισμό Υποτροφιών για τους καταρτιζομένους (για κάθε εξάμηνο) προκειμένου να συνδράμει τους κοινωνικά ασθενέστερους και να συμβάλει στη δημιουργία κινήτρων και στην καλλιέργεια της άμιλλας μεταξύ των καταρτιζομένων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εξειδικευμένα σεμινάρια-ταξίδια:

 • Ειδικό σεμινάριο για τρέσσες
 • Ειδικό σεμινάριο για extensions
 • Ειδικό σεμινάριο από τη Bergmann Kord
 • Ειδικό σεμινάριο Styling από τα κομμωτήρια Δοξόπουλος
 • Ειδικό σεμινάριο από τα κομμωτήρια Μοd s Hair
 • Ειδικό σεμινάριο από τα κομμωτήρια Guys & Dolls
 • Εκπαιδευτικά ταξίδια σε Ιταλία και Γαλλία σε μεγάλες αλυσίδες κομμωτηρίων

Σεμινάρια Extensions
Σεμινάρια ΚομμωτικήΣεμινάριο προσθετικής μαλλιών Extension πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο studio κομμωτικής του ΙΕΚ Ιπποκράτειος. Η παρουσίαση από την εταιρία Quatro L ξεκίνησε με το θεωρητικό μέρος, ακολούθησε video και τέλος, πρακτική άσκηση – εφαρμογή από τους ίδιους τους σπουδαστές.

 

Σεμινάρια Hair Styling
Σεμινάρια ΚομμωτικήΣειρά σεμιναρίων εξειδίκευσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής στο πλαίσιο των αποκλειστικών συνεργασιών που έχει εξασφαλίσει το ΙΕΚ Ιπποκράτειος: α) με την γνωστή αλυσίδα κομμωτηρίων DOXOPOULOS – KANELLOPOULOS και τον art director Σταμάτη Κανελλόπουλο, β) με τα κομμωτήρια Guys & Dolls και τον hair stylist Ευγένιο Γεωργιτσόπουλο.

 

Σεμινάριο Κομμωτικής
Σεμινάρια ΚομμωτικήΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου σεμινάριο κομμωτικής το οποίο το παρακολούθησαν σπουδαστές / σπουδάστριες του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ιπποκράτειος.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Γεωργιτσόπουλος Ευγένιος.

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκπαιδευτικό Ταξίδι στο Παρίσι για Μακιγιάζ και Hair Styling
Στα πλάισια παροχής διαρκούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης στους σπουδαστές και αποφοίτους επαγγελματίες Αισθητικούς και Κομμωτές, η Ιπποκράτειος διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά εκπαιδευτικό ταξίδι στο Παρίσι. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξήχθει στη σύγχρονη Ακαδημία Ομορφιάς του J. P. Fleurimon στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις και χρώματα στο μακιγιάζ, οι νέες τάσεις στο Hairstyling σε συνδυασμό με τεχνικό workshop.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ συνεργάζεται με:

ΑLΡΗΑ, ΜΕGΑ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΑLTΕR, SΤΑR και εταιρείες παραγωγής.

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η έναρξη των μαθημάτων είναι το πρώτο 15ήμερο Οκτωβρίου. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική και οι ώρες διδασκαλίας καθορίζονται σε προγράμματα που διαρκούν 20 ώρες την εβδομάδα.

Οι σπουδαστές παρακολουθούν καθημερινή διδασκαλία σε ωράριο, που επιλέγουν κατά την εγγραφή τους:

 • Πρωινά ωράρια μεταξύ 9:00 και 13:30
 • Μεσημεριανά ωράρια μεταξύ 13:00 και 17:30
 • Απογευματινά ωράρια μεταξύ 17:00 και 21:00

Η διάρκεια σπουδών είναι 5 εξάμηνα και η πρόοδος αξιολογείται με ενδιάμεσα τεστ και εξετάσεις ανά εξάμηνο.

Μετά από επιτυχή αποτελέσματα των εξετάσεων του τελευταίου εξαμήνου οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ εφοδιάζονται με Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία επικυρώνεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Σας ενδιαφέρει?

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

[recaptcha]