Τι είναι ο Προπονητής:
Σήμερα ο αθλητισμός είναι ένα ολόκληρο οικοδόμημα που στηρίζεται σε ειδικευμένα στελέχη και επιστημονικές πρακτικές. Kάθε αθλητής, κάθε ομάδα, σε κάθε άθλημα χρειάζεται ένα προπονητή. Tο πόσο σημαντικός είναι για την επίτευξη των στόχων, το αποδεικνύουν οι δηλώσεις των αθλητών και τα σχόλια των εφημερίδων μετά από κάθε επιτυχία. Δίνοντας μία νέα δυναμική στο χώρο των αθλημάτων, το IEK IΠΠOKPATEIOΣ δίνει την ευκαιρία στους νέους και τις νέες να γίνουν καταξιωμένοι προπονητές στα αθλήματα:

 • Ποδόσφαιρο
 • Ελεύθερη γυμναστική (aerobic & personal training)
 • Γυμναστική με βάρη
 • Μπάσκετ
 • Τέννις
 • Βόλλευ
 • Κολύμβηση
 • Στίβος

Οι απόφοιτοι με ειδικότητα “Προπονητής Αθλημάτων” αναλαμβάνουν την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων, που ανήκουν σε συλλόγους ή είναι ανεξάρτητοι, με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τεχνικής στο συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα. Η επιστημονική κατάρτιση των αποφοίτων τους επιτρέπει όχι μόνο να εκπονούν το προπονητικό πρόγραμμα, αλλά και να ελέγχουν την αποτελεσματικότητά του χρησιμοποιώντας έγκυρες και αξιόπιστες δοκιμασίες (τεστ).

Ο Προπονητής Αθλημάτων έχει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να αξιολογεί το αρχικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και τεχνικής – τακτικής κατάρτισης, να θέτει εφικτούς στόχους και να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα μέσα – μεθόδους για να τους επιτύχει.

Ο Προπονητής είναι αυτός που συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα, τα προσαρμόζει ανάλογα στο κάθε άτομο, και τελικά εκπονεί και εφαρμόζει το πρόγραμμα παρακολουθώντας από κοντά τον ασκούμενο/ αθλούμενο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Oι διπλωματούχοι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε αθλητικούς συλλόγους, ομάδες, ομοσπονδίες, γυμναστήρια, ινστιτούτα αδυνατίσματος και φυσιοθεραπευτήρια, αθλητικές κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις, αντιπροσωπείες αθλητικών ειδών και ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Το IEK ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ έχει συνάψει ειδική συμφωνία συνεργασίας με αθλητικούς συλλόγους και αθλητικές εγκαταστάσεις (Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, Ολυμπιακό Στάδιο) και τα γυμναστήρια Golden Gym όπου στις εγκαταστάσεις τους οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε αίθουσες με ελεύθερα βάρη και μηχανήματα, σε αίθουσα aerobic, σε γήπεδα τέννις, μπάσκετ, βόλλευ, πισίνες και στο στίβο

Δίπλωμα Προπονητής Αθλήματος

Οι απόφοιτοι αποκτούν πιστοποιημένο Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητάς τους το οποίο είναι απαραίτητο για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το δίπλωμα είναι ισότιμο του Δημοσίου τόσο της Ελλάδας όσο και όλων των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απονέμεται από το Υπουργείο Παιδείας μετά από Εξετάσεις που διενεργεί ο Ο.Ε.Ε.Κ. και είναι απαραίτητο προσόν για διορισμό στο δημόσιο τομέα (Π.Δ. 50 ΦΕΚ 39, 5/3/2001).

Δικαιολογητικά Εγγραφής για υπήκοους Ευρωπαϊκής ένωσης:

 1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 3. ΕΞΙ (6) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έγχρωμες
 4. Α.Φ.Μ. υπόχρεου φορολογικής δήλωσης
 5. Α.Μ.Κ.Α. σπουδαστή

Δικαιολογητικά Εγγραφής για υπήκοους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. Αλβανία, Ρωσία)

 1. ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)
 2. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ + ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)
 3. ΕΞΙ (6) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έγχρωμες
 4. Βεβαίωση Ελληνομάθειας (δεν απαιτείται αν υπάρχει απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου)
 5. Α.Φ.Μ. υπόχρεου φορολογικής δήλωσης
 6. Α.Μ.Κ.Α. σπουδαστή

Αναλυτικές Πληροφορίες

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κώστας Κατσουράνης ΙΕΚ Ιπποκράτειος

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της γενιάς του, όπως και όλοι όσοι συμμετείχαν στην κατάκτηση του EURO 2004.

Ο Κατσουράνης ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στον θρίαμβο της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, συμμετέχοντας και στους έξι αγώνες που έδωσε η ελληνική ομάδα. Εν συνεχεία πήρε μέρος στους προκριματικούς του Μουντιάλ 2006, κατά τους οποίους σημείωσε το πρώτο του τέρμα, στον αγώνα εναντίον του Καζακστάν.

Έχει λάβει επίσης μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2005, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, στο Μουντιάλ του 2010 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012, αγωνιζόμενος ως βασικός σε όλους τους αγώνες των τελικών φάσεων.

Υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, αγωνιζόμενος τρεις φορές.

Έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη “γαλανόλευκη” μετά τους Γιώργο Καραγκούνη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Άγγελο Μπασινά, ενώ βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα με 116.

Το 2015 βραβεύθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου).

Κώστας Κατσουράνης ΙΕΚ Ιπποκράτειος

ΘΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Κατερίνα Θάνου ΙΕΚ Ιπποκράτειος

Το 1994 αναδείχθηκε βαλκανιονίκης νεανίδων στα 100μ. και 200μ. και την ίδια χρονιά ήταν 4η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων της Λισσαβώνας.

Το 1996 στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στη Στοκχόμη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. και έγινε ο πρώτος Ελληνας ή Ελληνίδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, στα 30 ως τότε χρόνια του θεσμού.

Το 1998 ήταν 4η στο Ευρωπαϊκό κλειστού της Βαλένθια, ενώ από το σημείο αυτό και έπειτα, όπου έτρεξε πήρε μετάλλιο. Ηταν τρίτη στο Ευρωπαϊκό ανοικτού της Βουδαπέστης με τρία πανελλήνια ρεκόρ (10.86 στον τελικό).

Το 1999 στο Παγκόσμιο κλειστού στο Μαεμπάσι πήρε το χρυσό μετάλλιο. Το καλοκαίρι του 2000 ήλθε και ο πιο ακριβός τίτλος, αυτός του αργυρού Ολυμπιονίκη στο Σίδνεϊ.

Το καλοκαίρι του 2001 στο Παγκόσμιο του Εντμοντον ήταν και πάλι τρίτη.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2002 στο Μόναχο κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε το μόνο μετάλλιο που έλειπε έως σήμερα από τη συλλογή της, το χρυσο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Το 2003 κατέλαβε την πέμπτη θέση στο 9ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι. Είναι τέσσερις φορές αθλήτρια της χρονιάς για τους Ελληνες αθλητικούς συντάκτες (1995, 2000, 2001,2002).

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι η Κατερίνα έχει έως σήμερα πετύχει 6 πανελλήνια ρεκόρ ανοιχτού στίβου και 9 πανελλήνια ρεκόρ κλειστού στίβου και έτσι με ένα σύνολο 15 (!) πανελληνιών ρεκόρ είναι η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που έχει να παρουσίασει ανάλογο επίτευγμα!

Κατερίνα Θάνου ΙΕΚ Ιπποκράτειος

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ I & II
Η κατανόηση της πολύπλευρης διαδικασίας της οργανωμένης προπόνησης και το σχεδιασμό της προπονητικής επιάρυνσης που αποβλέπει στη μεγιστοποίηση του ρυθμού προσαρμογών (βελτίωσης). Εδώ δοκιμάζονται στην πράξη οι θεωρίες των άλλων κλάδων της Αθλητικής Επιστήμης.

ΆΘΛΗΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Ι, II, III, IV

  • Τεχνική
  • Τακτική
  • Προγραμματισμός προπόνησης, ανίχνευση ταλέντων
  • Εφαρμογές αθλητικών Επιστημών στο άθλημα
  • Αγώνες
  • Παραδείγματα εφαρμογών, πρότυπα προγράμματα ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο, κλπ.

ΑΝΑΤΟΜΙΑ
Η απόκτηση των θεμελιωδών γνώσεων σχετικά με τη δομή, τη θέση και τη βασική λειτουργία των οστών, μυών, νεύρων και άλλων βασικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος.

ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Η κατανόηση των νευροφυσιολογικών μηχανισμών και θεωρίες για τη διαδικασία της μάθησης και του ελέγχου των κινήσεων. Η γνώση αυτών των μηχανισμών και θεωριών αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την αποτελεσματικότερη διδασκαλία νέων ασκήσεων και τεχνικών στα διάφορα αθλήματα.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ

 • Αθλητές και φίλαθλοι
 • Κοινωνιολογική μελέτη του σύγχρονου αθλητισμού
 • Φανερές και λανθάνουσες λειτουργίες του αθλητισμού
 • Ελεύθερος χρόνος και σπορ
 • Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
 • Βία και σπορ

Μαθήματα Προπονητής ΑθλήματοςΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 • Διοικητική οργάνωση φυσικής αγωγής και αθλητισμού στη χώρα μας (σχολικός, αγωνιστικός, μαζικός, κλπ. αθλητισμός)
 • Αθλητική πυραμίδα
 • Θεσμικό πλαίσιο
 • Κατηγοριοποίηση αθλητικών αγώνων

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ
Οι απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων, ιστών και οργάνων του ανθρώπινου σώματος, καθώς και για τις μεταξύ τους αλληλεπιδράσεις στην κατάσταση της σωματικής ηρεμίας.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Η σημασία και η επίδραση της ψυχολογίας του αθλητή και του αθλούμενου στη σωματική του απόδοση. Εδώ αναλύονται οι θεωρίες των κινήτρων, του άγχους και της διέγερσης, και προτείνονται μέθοδοι για την ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών. Αυτές οι γνώσεις αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για όλες τις ειδικότητες των αθλητικών σπουδών.

– ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

 • Παιδαγωγός Φ.Α.
 • Στοιχεία Κινητικής Μάθησης και παράγοντες που την επηρεάζουν
 • Διδασκαλία, τρόποι διδασκαλίας, μέθοδοι διδασκαλίας, μέσα διδασκαλίας
 • Ερευνητική εργασία
 • Αντικειμενική ανάλυση της διδασκαλίας
 • Πρότυπες εφαρμογές και υποδείγματα διδασκαλίας

Μαθήματα Προπονητής ΑθλήματοςΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
Η απόκτηση γνώσεων σχετικά με τη μηχανική βάση της μυικής δραστηριότητας και τους φυσικούς νόμους που τη διέπουν. Βαρύτητα δίνεται στη μηχανική ανάλυση των αθλητικών κινήσεων (μελέτη τεχνικής) και τους τρόπους μέτρησης / αξιολόγησης των κινηματικών και δυναμικών χαρακτηριστικών τους (ταχύτητα, επιτάχυνση, δύναμη).

– ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ
Η κατανόηση της λειτουργίας και των προσαρμογών των διάφορων οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου σώματος κατά την άσκηση. Η εφαρμογή αυτών των γνώσεων με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και σωματικής απόδοσης. Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης και εργαστηριακές ασκήσεις όπου οι σπουδαστές μαθαίνουν να μετρούν και να αξιολογούν τις διάφορες φυσικές ικανότητες με έγκυρες και αξιόπιστες δοκιμασίες.

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ
Στόχος του μαθήματος είναι: να ενημερώσει τους σπουδαστές πάνω σε θέματα ιατρικής που συνδέονται άμεσα με τη σωματική δραστηριότητα σε κάθε επίπεδο και ηλικία (ενδείξεις, αντενδε’ιξεις, προβλήματα, τραυματισμοί κατά την άσκηση), και να δώσει στους σπουδαστές τις απαραίτητες γνώσεις και πρακτική εμπειρία για την παροχή πρώτων βοηθειών στο χώρο εργασίας τους.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΈΡΕΥΝΑΣ
Εισαγωγή του σπουδαστή στη θεωρία και την πράξη της επιστημονικής έρευνας, ξεκινώντας από τον τρόπο επιλογής αντιπροσωπευτικών δειγμάτων από τον πληθυσμό και την οργάνωση της έρευνας έως και τη στατιστική ανάλυση και ερμηνεία των δεδομένων. Οι γνώσεις αυτές αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για την κατανόηση των επιστημονικών συγγραμάτων και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων άλλων ερευνών, αλλά και για το σχεδιασμό ερευνών από το σπουδαστή (συμπεριλαμβανομένης και της ερευνητικής του/της εργασίας).

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ
Ενημέρωση σχετικά με τις βασικές αρχές της διατροφής και κυρίως για τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των αθλητών ανά άθλημα και ανάλογα με την περίοδο (φάση προετοιμασίας ή αγωνιστική περίοδος).

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 • σκοποί, αποτέλεσματα, μέθοδοι, μέσα φυσικοθεραπείας
 • στοιχεία αντοχής υλικών
 • μηχανικές ιδιότητες των βιολογικών υλικών
 • προσαρμογές των βιολογικών υλικών στην ακινητοποιήση, την έλλειψη άσκησης, την ηλικία και την άσκηση
 • πρόληψη των τραυματισμών κατά την άθληση, τραυματισμοί των κολλαγόνων ιστών και απόκατάσταση τους, αποκατάσταση των καταγμάτων, αποκατάσταση των τραυματισμών του μυοτενοντίου συνόλου, αποκατάσταση των βλαβών του αρθριτικού χόνδρου
 • οσφυαλγία
 • λανθασμένες στάσεις του σώματος, σκολίωση
 • αναπνευστική φυσικοθεραπεία
 • νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

 • κλάδοι στατιστικής
 • μεταβλητές
 • στατιστικά δεδομένα, πληθυσμός, δείγμα
 • μέθοδοι περιγραφικής / επαγωγικής στατιστικής
 • κατανομές μονομεταβλητών
 • δείκτες κεντρικής τάσης
 • δείκτες διασποράς
 • κατανομές συμμεταβλητών
 • δειγματοληψία
 • δειγματοληπτικές κατανομές
 • έλεγχος στατιστικών υποθέσεων
 • στατιστσικές εκτιμήσεις
 • στατιστική σημαντικότητα της διαφοράς μέσων όρων

ΑΓΓΛΙΚΑ – ΧΡΗΣΗ Η/Υ: προαιρετικά

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Βιβλία σε ψηφιακή μορφή (ΔΩΡΕΑΝ)
 • Δυνατότητα αναβάθμισης σπουδών – συνέχισης σπουδών στο ΑΤΤΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ
 • Γραφείο Επαγγελματικής Υποστήριξης
 • Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών (ΔΩΡΕΑΝ)
 • Διδασκαλία των προγραμμάτων Η/Υ (ΔΩΡΕΑΝ)
 • Σεμινάρια και εξειδικεύσεις (ΔΩΡΕΑΝ)
 • Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης
 • Εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό
 • Αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις
 • Αναβολή στράτευσης, για όσο χρόνο διαρκούν οι σπουδές.

Οι σπουδαστές διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής τους στον ασφαλιστικό φορέα των γονέων, τόσο για την περίθαλψη όσο και για τα οικογενειακά επιδόματα κ.λ.π.

Παροχή βεβαιώσεων που απαιτούνται για την εφορία ή άλλους φορείς χρηματοοικονομικής φύσεως.
Δελτίο μειωμένου εισιτηρίου (Πάσο)

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Με απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε.Κ. καθορίζεται ο ετήσιος αριθμός των αποφοίτων των ΙΕΚ των οποίων η πρακτική άσκηση θα επιδοτείται από τον Ο.Ε.Ε.Κ. σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 12 του Ν. 2009/92.

Η επιλογή των επιδοτούμενων γίνεται με απόφαση του Προέδρου του Ο.Ε.Ε.Κ. μετά από γνώμη τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής. Για την επιλογή συνεκτιμώνται τα παρακάτω κριτήρια:

 • οικονομική κατάσταση ασκούμενου
 • οικογενειακή κατάσταση (πολυτεκνία)
 • κτήση κάρτας ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Το ποσό της επιδότησης της πρακτικής άσκησης των ασκούμενων ανέρχεται στο ποσό των 800 € κατ’εξάμηνο. Η επιδότηση χορηγείται στον ασκούμενο μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής του, αφού εγκριθεί από τον Ο.Ε.Ε.Κ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μέριμνας, καθιέρωσε Κανονισμό Υποτροφιών για τους καταρτιζομένους (για κάθε εξάμηνο) προκειμένου να συνδράμει τους κοινωνικά ασθενέστερους και να συμβάλει στη δημιουργία κινήτρων και στην καλλιέργεια της άμιλλας μεταξύ των καταρτιζομένων.

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η έναρξη των μαθημάτων είναι το πρώτο 15ήμερο Οκτωβρίου. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική και οι ώρες διδασκαλίας καθορίζονται σε προγράμματα που διαρκούν 20 ώρες την εβδομάδα.

Οι σπουδαστές παρακολουθούν καθημερινή διδασκαλία σε ωράριο, που επιλέγουν κατά την εγγραφή τους:

   • Πρωινά ωράρια μεταξύ 9:00 και 13:30
   • Μεσημεριανά ωράρια μεταξύ 13:00 και 17:30
   • Απογευματινά ωράρια μεταξύ 17:00 και 21:00

Η διάρκεια σπουδών είναι 5 εξάμηνα και η πρόοδος αξιολογείται με ενδιάμεσα τεστ και εξετάσεις ανά εξάμηνο.

Μετά από επιτυχή αποτελέσματα των εξετάσεων του τελευταίου εξαμήνου οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ εφοδιάζονται με Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία επικυρώνεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Σας ενδιαφέρει?

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

[recaptcha]